Hej!

Då var det dags för oss lärare, elever och vårdnadshavare att ses igen på utvecklingssamtal och föräldramöte. Sedan eleverna började här på skolan i augusti har det hänt en hel del, och med betygen som grund kommer vi att ha mycket att prata om 🙂

Föräldramötet blir den 3 mars klockan 18.00-20.00. Information om det samt inbjudan ligger även på skolwebben. Mötet börjar med en del information i matsalen, därefter går vi upp till klassrummet och fortsätter en stund till.

De elever och föräldrar som ska ha utvecklingssamtal med mig kan boka tid i den länk som jag mejlat till er 🙂 om ni inte fått länken eller det inte fungerar som det ska så mejla eller ring.

Nu har vi klarat av de första nationella proven i svenska, alla tre delarna, och eleverna har fått veta två av tre delresultat (dock inte hela provets sammanräknade resultat då det inte är klart ännu).
Vi kommer att använda oss av en del uppgifter och jobba vidare med dem, så att eleverna får syn på sin egen förmåga att utveckla sina texter och sina reflektioner kring vissa frågor.

Här är länken till skolverkets information med datum för alla nationella prov under våren: Brev till vårdnadshavare.

Avslutar med en vårbild (för nog är den väl på väg?)

Vårtulpaner

Vårtulpaner

Väl mött! Bodil